Ga terug naar overzicht strekmetaal

Strekmetaal hekwerk

Strekmetaal wordt als materiaal veel gebruikt voor het maken van hekken of hekwerken. De reden hiervoor is dat strekmetaal licht van gewicht is, maar desondanks een sterke materiaalsoort is.

Verschillende metaalsoorten kunnen gebruikt worden voor het hekwerk. Zo kunnen wij het hekwerk bijvoorbeeld leveren in aluminium, roestvast en verzinkt strekmetaal. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor de buitenlucht, waar het hekwerk veelal zou komen te staan. ook staal kan ingezet worden. Wel is het dan aan te raden dit nog na te behandelen om corrosie tegen te gaan.

Diverse soorten strekmetaal kunnen toegepast worden in hekwerken. Wij hebben strekmetaal met maaswijdtes variërend van 2 tot 300 mm in ons assortiment en alles daar tussen in. Belangrijk bij hekwerken is natuurlijk wel de stevigheid dus het strekmetaal moet niet te dun zijn.

Vanuit de fabrieksvoorraad hebben we veel strekmetaal dat bruikbaar is voor hekwerk direct leverbaar. Maar als er niks standaard beschikbaar is wat aan uw wensen voldoet is dat geen probleem omdat we ook uitstekende mogelijkheden hebben voor maatwerk.

 

Maatwerk

Bij maatwerk kunt u zelf alle specificaties bepalen van het strekmetaal zoals de afmeting van de plaat, de mazen en de dikte van het strekmetaal. Na het produceren van het strekmetaal zijn er nog diverse nabewerkingen mogelijk zoals walsen, poedercoaten, verzinken en anodiseren.

 

Meer informatie over strekmetaal hekwerk?

Benieuwd naar prijzen of levertijden van strekmetaal hekwerken? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

hekwerk van strekmetaal bij klant.
Hekwerk van strekmetaal
Hek vervaardigd uit strekmetaal