Ga terug naar overzicht strekmetaal

Strekmetaal balustrade

Door het lichte gewicht, de stevigheid en unieke uitstraling wordt strekmetaal vaak gebruikt voor de bekleding van balustrades. Een strekmetaal balkon kan uit verschillende materiaalsoorten bestaan. Veelgebruikte materiaalsoorten zijn staal en aluminium maar ook roestvast (rvs) en verzinkt strekmetaal behoren tot de mogelijkheden.

Ook is er veel variatie mogelijk met betrekking tot het type strekmetaal wat gebruikt wordt voor de balustrades. Wij leveren strekmetaal met maaswijdtes variërend van 2 tot 300 mm. Alhoewel het wel aan te raden is om een niet al te kleine maas te gebruiken. Dit om de stevigheid te waarborgen.

 

Maatwerk

Veel soorten strekmetaal geschikt voor een balustrade is direct leverbaar vanuit de fabrieksvoorraad. Daarnaast hebben we ook goede mogelijkheden om strekmetaal voor balkons op maat te maken. Hierbij kan zelf bepaald worden wat de mazen, de dikte en de afmetingen van het strekmetaal zijn. Daarnaast kan er ook gekozen worden om het strekmetaal nog vlak te laten walsen. Na de productie zijn er nog diverse nabewerkingen mogelijk zoals verzinken, poedercoaten en anodiseren.

 

Meer informatie over strekmetaal balkons?

Benieuwd naar prijzen of levertijden van strekmetaal balkons? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

strekmetaal balkon
strekmetaal balkon
strekmetaal balkon