Ga terug naar overzicht strekmetaal

Strekmetaal staal

Strekmetaal in staal of strekmetaal blank vraagt u snel en eenvoudig aan bij Lok – BSNL. Wij hebben een groot assortiment strekmetaal in (blank) staal. Van strekmetaal met kleine micro mazen geschikt voor filters tot strekmetaal met grote mazen geschikt voor gevelbekleding. Met maaswijdtes variërend van 2 mm tot en met 300 mm. Er is dus      altijd wel een type te vinden dat past. Veel strekmetaal in staal is direct leverbaar vanuit de fabrieksvoorraad.

 

Maatwerk

Ook voor de niet standaard uitvoeringen van strekmetaal in staal bent u bij Lok – BSNL aan het juiste adres. Wij hebben uitstekende mogelijkheden voor maatwerk waar de    fabriek het strekmetaal speciaal produceert in de door u gewenste specificaties.

De afmetingen van de plaat, de afmetingen van de mazen en de dikte kunnen allemaal naar wens bepaald worden. Zo kunnen wij het strekmetaal precies aan laten sluiten bij de eisen van elke toepassing. Bij strekmetaal in staal zijn er diverse nabewerkingen    mogelijk zoals: vlakwalsen, symmetrisch na knippen, waterstraal snijden, verzinken en poedercoaten.

 

Toepassingen

Er zijn veel toepassingen waarbij strekmetaal in staal wordt gebruikt. Zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld plafonds, wandbekleding of winkel interieurs voor toepassingen binnenshuis. Maar ook voor buitentoepassingen zoals balustrades, hekwerken en gevelbekleding is strekmetaal in staal geschikt. Hierbij is wel aan te raden om het strekmetaal nog na te behandelen d.m.v. verzinken of coaten om het beter bestand te maken tegen corrosie. Bekijk hier enkele toepassingen van strekmetaal.

 

Meer informatie over strekmetaal in staal?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Strekmetalen trap