Ga terug naar overzicht strekmetaal

Strekmetaal rvs

Rvs strekmetaal vraagt u snel en eenvoudig aan bij Lok – BSNL. Naast normaal staal kan strekmetaal ook vervaardigd worden uit roestvast (of roestvrij) staal. Bekende soorten zijn rvs 316 of rvs 304, maar ook van minder voorkomende legeringen kan strekmetaal gemaakt worden. Rvs strekmetaal is erg goed bestand tegen corrosie, zuur en hitte en heeft daardoor een lange levensduur. Hierdoor kan het gebruikt worden voor toepassingen met zware omgevingsfactoren waar andere metalen niet geschikt voor zouden zijn. Rvs strekmetaal is verkrijgbaar in veel verschillende typen. Van kleine mazen tot grote mazen en alles er tussen in. Veel standaarduitvoeringen van rvs strekmetaal zijn direct leverbaar vanuit de fabrieksvoorraad.

 

Maatwerk

Naast standaardplaten kunnen we ook rvs strekmetaal op maat leveren. De fabriek    produceert het dan speciaal in de door u gewenste specificaties. De afmeting van de plaat, de mazen en de dikte van het strekmetaal zijn hierbij allemaal variabel. Zo kunnen wij het rvs strekmetaal geschikt maken voor elke toepassing. Er zijn verschillende            nabewerkingen mogelijk bij rvs strekmetaal zoals: symmetrisch na knippen, waterstraal snijden en poedercoaten.

 

Toepassingen

Rvs is goed bestand is tegen corrosie, zuur en hitte. Daarom wordt rvs strekmetaal vaak gebruikt in de voedselmiddelenindustrie of chemische industrie. Ook bij toepassingen in de buitenlucht zoals gevelbekleding, hekwerken en balkons komt veel rvs strekmetaal voor. Bekijk hier een aantal toepassingen van strekmetaal.

 

Meer informatie over rvs strekmetaal?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

plafond bij een klant