Ga terug naar overzicht strekmetaal

Strekmetaal aluminium

Aluminium strekmetaal vraagt u snel en eenvoudig aan bij Lok – BSNL. Aluminium wordt vaak gebruikt om strekmetaal van te maken. Door het lichte gewicht, de makkelijke bewerkbaarheid en goede corrosie bestendigheid is het een veel gekozen materiaalsoort. Verder is aluminium strekmetaal ook nog eens erg sterk en duurzaam.

Er zijn veel verschillende soorten aluminium strekmetaal verkrijgbaar. Met maaswijdtes variërend van 2 mm tot 300 mm. Vanuit de fabrieksvoorraad is veel aluminium strekmetaal direct leverbaar. De standaard afmetingen zijn: 2000 x 1000 mm, 2500 x 1250 mm en 3000 x 1500 mm.

 

Maatwerk

Op zoek naar aluminium strekmetaal waar geen standaard uitvoeringen van verkrijgbaar zijn? Geen probleem. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. De fabriek kan het aluminium strekmetaal naar wens produceren. Hierbij kan alles zelf bepaald worden zoals: de afmeting van de plaat, de mazen en de dikte van het strekmetaal.

Na productie zijn de volgende nabewerkingen mogelijk: symmetrisch na knippen, waterstraal snijden, anodiseren en poedercoaten.

 

Toepassingen

Door het lichte gewicht en de goede duurzaamheid van aluminium strekmetaal wordt het o.a. veel toegepast voor gevelbekleding, hekwerken, balustrades en andere toepassingen in de buitenlucht. Bekijk hier een aantal mogelijke toepassingen.

 

Meer informatie over aluminium strekmetaal?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Aluminium strekmetaal